Thursday, October 7, 2010

Trusting.. :(

By STORY OF A GIRL At 9:46 PM 0 People Loud


Hey.. kamu suruh orang cayakan kamu seratus peratus..
kamu cakap SUMPAH DEMI ALLAH tiap kali orang tye kamu..
tapi nape kamu tak pernah jujur dengan orang?
kenape kamu asyik nak ulang mende yang same..?
even da 1000 times i ask u to change..
tp LANGSUNG tak de perubahan kan?
K.E.N.A.P.A?

did u know my dear..
kepercayaan amat penting lam setiap perhubungan..
tapi orang tengok kamu tak pernah nak amek kisah kan?
tak faham larr orang..
tak tahu larr apew yang kamu nak dari orang..
orang rindu gilerr kamu yang dulu..
kamu yang selalu amek berat pasal orang..
kamu y selalu marah2 orang biler orang buat mende yang kamu tak suke..
hurm.. sekarang kamu da lainn..
mayb kamu tak sedar..
orang harap sangat kamu dapat jadi kamu yang dulu..
i will pray for us.
amin.
insyallah.

I LOVE U!!

with Love;
Nana

Wednesday, October 6, 2010

Untuk Korang.. :(

By STORY OF A GIRL At 5:19 PM 0 People Loud




Korang, gilerr sedey nak berpisah dengan korang,
even kite baru jew kenal.. and baru nak rapat..
korang plak dah nak berhenti keje..
terase kowt.. erm..


Thanks korang..
selama kite keje bawah satu bumbung nie..
alhaamdulillah tak de masalah pape pown.. syukur..

hope pasni we still contact even da xkeje same2 oke. PROMISE!


Bawi and Aien.. Korang mmg cool..
hope till the end..
nak kawen jgn lupe jemput aq oke!
BOTH OF U..


wanie a.k.a honey..
u cool hunn..
i will miss ur tido smbil berdengkur...
wee..
bunyi kuat giler.. hee..
SERIUSLY!


saraQeez si mulut hingiaq..
hg sempoi larr weii..
sayang xlama aq dapat gila2 ngn hg..
tapi aq nak hg taw, AQ SAYANG HG WEII!


Daus, haish.. die y rekemen keje..
die y berhenti,
neway gudluck taw!
haha.. best larr tue, xde nana y buli daus da.. hee..


mimie.. haish! hg nie pelik taw..!!
tapi cmne pown aq tetap syg hg!
jgn lupe aq oke!

Lastly.. mr.bulyamin a.k.a amin gedengoi..
haha.. sorry min..
hee.. pasni da xde da owg nak gosip2 ngn nana dah..
and da xde da owg nk ajar nana main farmville.. hurm..


korang, gudluck tuk keje baru oke!
aq tumpang happy tuk korang..
sorry for everything..
and aq TERSANGAT larr happy dapat kenal ngn korang..
sunyi larr aq pasni.. hurm..
weii, lagu kat blog aq nie khas tuk korang taw!
thanks sebab korang pernah jadi kawan aq y plg sempoi and sporting..



goodbye my lover
goodbye my friends
you have been the one
you have been the one for me..

i u guys..



with love;
Nana
 

Story Of A Girl ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting