Friday, January 4, 2013

Such A Lovely !

By STORY OF A GIRL At 9:11 PM 0 People Loud
                             
Hari nie , aq and kekawan keluar lunch macam biasa , and macam biasa juga . Bila masuk je dalam kereta ' mini cooper ' kak Thila ( Kelisa je pun ) heee .. Masing2 sibuk buka cerita .. and yang paling tertarik cerita pasal kak jue punye anniversary . Actually , semalam ade cerita sedih pasal kak jue tapi tak payah larr aq nak cite kat sini kan . Okayy , sambung cerita pasal anniversary kak jue , si husband kak jue nie even diorang dah kawen hampir 6 tahun still ingat pasal anniversary diorang , sweet gilerr ! 
( Mr Hubby , hope awak takkan lupa anniversary kite taw ! ) Sambung balik cerita pasal anniversary kak jue , dea bagi kitorang tengok gelang dia , perghh ! Comel gilerr . Then masing2 sibok tanya , husband kak jue beli kat mana ! haha ! kepooo ! So kak jue cakap hadiah anniversary tue husband dea kasi dari jenama PANDORA ! Warghh ! cool gilerr ! cantek kot ! And kak jue cakap lagi , gelang tue boleh dijadikan cerita . cerita macam mana ea ? Tue kena tanya orang yang akan membelinya sebagai hadiah , dari situ baru tahu isi hati sebenar orang tue . Ha yeke ? Bagus larr kan , tak dapat luah face to face , dari gelang pun boleh , tak gitu ? Biasa larr , zaman da maju . hee . Lastly , Dear Kak Jue , Happy Anniversary to you and husband . 

  
Cantek Kan ?


P/s : Ade tak sape2 nak kasi aq gelang dari pandora nie ? wee .. 



with Love ;
Nana

Wednesday, January 2, 2013

Happy New Year !

By STORY OF A GIRL At 11:31 PM 0 People Loud



Dear Love , You Are Too Special !

Happy New Year Sayang !

And I will Love You Until My Last Breath .




With Love ;
Nana
 

Story Of A Girl ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting