Friday, October 15, 2010

Study Moment.. Dumm Miss..

By STORY OF A GIRL At 11:24 PM 0 People Loud






SUMPAH weii.. aq rindu korang yang teramat sangat..
saje aq belek2 lappy.. aq tengok folder friends..
then trus aq upload n terase nak update blog nie khas tuk korang..
hurm, semua kenangan kita selama 3 tahun,
akan aq simpan erat2 lam kepala otak aq..
aq rindu saat2 kite nek bas ker kolej, makan, hangout, praktikal..
hurm.. everything oke..
dumm! miss!
:(

even kite da xjumpe lame pas habes konvo ritu..
aq tetap sayang korang macam dulu..
hurm, tunggu korang uat reunion nanty oke..
mesty gempaq!



Lia My Ex B.F.F :(


Yaya, Diela, N Su.. :(


Pic Nie At Batu Pahat.. Praktikal.. :(






praktikal at Putra Specialist Hosital Batu Pahat Miss giler at Puan Faridah :(


with Sis rita..




3th sem praktikal at jitra kedah.. :)


Konvo at PICC.. :)


my last revision classmate n with our sporthing lecture.. :)


me in my uniform.. buruk kan.. :)


Meq Ieda..


during exam Lembaga Jururawat Malaysia.. :)


me with sarah :)



LIEYA, RITA, DIELA..
even kite da xjadi bff.. expecialy lieya..
aq sayang korang taw.. sayang sangat..
n aq rindu korang teramat2 sangat..
hurm, pengalaman ritu jadikan pengajaran tuk kite keyh..
aq da malas nak ingat mende2 tue agi..
tapi pew y da jadi.. masing terbayang2 lagi.. hurm..
actualy banyak agi kawan2 y aq terlalu rindukan time study dulu..
tp xde pic korang.. aq tetap ingat korang oke..


LIEYA: aq doakan ko bahagia dengan zakry..
YAYA : selamat menjadi bakal ibu.
SUE : kawen cepat2 dengan mie taw..
BAHIYA : hg biler lagi nak bagi aq gelaran makcik nie..
hee..
korang, take care.. hope berjaya lam kerjaya masing2..

I LOVE GURLZ


with love,
Nana

Thursday, October 14, 2010

By STORY OF A GIRL At 12:24 AM 0 People Loud



heyy u.. im realy2 sorry.. and im truly sorry..
i can't accept u human as my special bf in my life..
and i can't L.O.V.E u like i L.O.V.E my boyfriend..
u know why..
coz my heart, my life, my breath, my love..
just for him.. the only one..
oke. jap2..
walaupown orang tak ditakdirkan tuk kamu..
orang harap kita tak masam2 muka oke..
kite masing2 dah dewasa..
orang harap kamu faham..
anggap jew antara orang dengan kamu tak ditakdirkan bersama..
insyallah. adew jodoh tak kan kemana kan? hurm..

seriusly kamu memang baek sangat..
itu orang memang tak dapat nak nafikan..
kamu terlalu carring sampai orang takot nak rapat2 dengan kamu dah..
orang takowt kamu akan terus sayang and cintakan orang..
orang tanak kamu terluka sebab terlalu berharap pada orang..
even orang tahu kamu sakit and terluka..
tapi orang tetap dengan keputusan orang..
hurm. maafkan orang.. :(
orang memang bukan ditakdirkan untuk kamu..
bukan senang orang nak lupe pada orang sebaik kamu..
orang tak seperti yang kamu fikirkan oke..

thanks, thanks for everything before..
i swear! i never mean to hurt u human..



with love;
Nana



Monday, October 11, 2010

Gurlz.. :)

By STORY OF A GIRL At 6:46 PM 0 People Loud





makan, makan, n terus makan..
wee~~ thanks korang..
haha.. credit to mida, kakak wanie and kakak zana..
u gurlz.. :)


candit.. thanks mid.. :)







kakak wanie.. hee.. :)




woo~~


thanks korang..
me realy enjoy it..
best shial.
friends 4 eva..

with Love;
Nana
 

Story Of A Girl ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting