Wednesday, July 6, 2011

Show Time

By STORY OF A GIRL At 11:06 PM

Yo ! Kawan2, jumpa korang lagii kan..
sejak dua menjak, tiga menjak niyh.. jarang dah aq nak update blog.. bukan jarang dah namanya, dah tak update langsung. hahaha :D
biasa larr, sedang sibuk menyibokan diri aq yang tak berapa nak sibuk sangat. hee :)
so last friday, ad persembahan tarian n boria sempena majlis persaraan sape entah kat hotel vistana bukit jambul,
puas hati dekat sana, penonton sporthing, makanan pown best ! omg! terliur aq biler tringat semua makanan die kat sana ! hadoiii !
hee.. :)
aq malas da nk taip banyak2, ingat nak tido awal larr.
esok pagi ada kerja penting, nak tahu apew? tungguuuu.. :)
pape pown show for last friday, aq tersangat2 larr enjoy..
thanks friends for ur support. i love youu.. :)


P/S : Pic bawah tuk korang, malas nak menaip dah :)




sebelum persembahan pertama :)


siap ada bodyguard lagii kan? best ! hehe


persembahan kedua "BORIA PULAU PINANG" tarian kebudayaan negeri Pulau Pinang.


selepas taman persembahan, bergambar bersama tenaga pengajar kami.. :)


awek- awek..






dalam ramai2, aq larr y paling kecikk.. kecikk kan ?


selesai sudah persembahan, habes meeting, dan dapat wang ! enjoy babe !



Thanks For All, tak sabar tunggu show y seterusnye.
23 July 2011.
warghhhh !





With Love;
Nana

0 People Loud:

Post a Comment

People Loud.

 

Story Of A Girl ♥ Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | web hosting